- مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه – تاریخ 13 مرداد (4 اوت)
رشد بازار سهام در پی گزارشات درآمدزایی
وال استریت همچنان با جاذبه مخالفت میکند و به رشد خود ادامه میدهد. شاخص S&P 500 به سمت ثبت رکورد جدیدی در حال حرکت است. در سمت مقابل بازار اوراق وضعیت خوبی ندارد.
گزارشات درآمدزایی فصلی خوب و امیدها برای بسته هزینهکرد فدرال موجب شده نگرانیها در مورد شیوع گونه دلتای ویروس کرونا و افت بهبود رشد اقتصادی در سطح جهان کنار گذاشته شود و تقاضا در بازار سهام به شدت افزایش یابد. با توجه به این که بازار اوراق نیز در حال کاهش است به نظر گزینه بهتری از بازار سهام برای سرمایه گذاران وجود ندارد. به طور کلی چشم انداز بازار سهام امیدوار کننده است. گزارشات درآمدزایی خوب، رشد ملایم بهبود اقتصادی و بسته زیرساختی چند تریلیون دلاری از جمله دلایل برای رشد بازار سهام هستند. همچنین به نظر میرسد بسته زیرساختی هنوز در بازار قیمت گذاری نشده باشد.
تنها ریسک بازار عادی سازی سیاستهای پولی از جانب بانک مرکزی آمریکا است. بازارها به نظر میرسد پیشبینی میکنند بیانیه کاهش خرید اوراق حوالی پایان سال اعلام شود. بنابراین اگر در ماه سپتامبر فد اشارهای به این موضوع داشته باشد (همان طور که والر قبلا اشاره کرده است)، این موضوع میتواند موجب غافلگیری بازار شود. البته حتی در این صورت نیز احتمالا فشار فروش موقتی خواهد بود چرا که بستههای محرک بسیار محتاطانه کاهش خواهند یافت. به نظر آخرین چیزی که فد میخواهد شوک به بازار است.
رشد کیوی پس از انتشار دادههای اشتغال
حال که بحث عادی سازی سیاستها داغ است به نظر میرسد بانک مرکزی نیوزیلند (RBNZ) اولین بانک اصلی باشد که چرخه افزایش نرخ بهره را آغاز میکند. آمار اشتغال این کشور بسیار بهتر از پیشبینیها منتشر شد و به نظر میرسد در دو هفته آینده شاهد افزایش نرخ بهره توسط این بانک باشیم. (نرخ بیکاری استرالیا که پیشبینی برای آن 4.4% بود بهتر از پیشبینیها و 4% اعلام شد.)
تحلیل تکنیکال روزانه فارکس را از اینجا مطالعه کنید
تحلیل تکنیکال فارکس 4 اوت/ 13 مرداد
در واقع بازارها احتمال جزئی میدهند که بانک مرکزی نرخ بهره را دو واحد (0.50%) افزایش دهد. برخی پیشبینی میکنند RBNZ تا ماه نوامبر 3 بار (هر بار 0.25%) نرخ بهره را افزایش دهد. اقتصاد نیوزیلند رو به رونق است، بازار مسکن پر تب و تاب است و آمار کرونا در این کشور نزدیک به صفر است.
اگر RBNZ آنقدری که بازار عقیده دارد تهاجمی عمل کند، کیوی میتواند تبدیل به پادشاه بعدی در بازار فارکس شود. به نظر تنها عنصر گم شده برای این اتفاق شرایط جهانی امیدبخش اقتصاد است. کشور نیوزیلند به صادرات وابسته است و به همین دلیل سرنوشت این کشور در نهایت به اقتصاد جهانی وابسته است. احتمالا با کم رنگ شدن نگرانیها و بهبود رشد اقتصادی در سطح جهان، دلار نیوزیلند به بزرگترین ذینفع تبدیل خواهد شد.
افت نفت، آرامش در طلا و انتظار برای دادههای آمریکا
در بخش کامودیتیها، طلا علیرغم شرایط مطلوب کلانی آرام حرکت کرده است. اخیرا بازده واقعی اوراق و دلار افت کردند اما با این حال طلا نتوانسته از این فرصت استفاده کند.
شرایط برای طلا ناامید کننده است. اگر طلا نتواند با کاهش بازده واقعی اوراق رالی قدرتمندی داشته باشد، احتمالا زمانی که فد پای خود را از پدال گاز خرید اوراق بردارد این فلز گرانبها با مشکل مواجه خواهد شد. مخصوصا اگر دلار آمریکا رشد شدیدی داشته باشد.
در بخش انرژی، روز گذشته قیمت نفت مجددا کاهش یافت. به نظر میرسد سرمایه گذاران مجددا در حال قیمت گذاری چشم انداز تقاضا برای نفت هستند چرا که شیوع گونه دلتا اقتصادهای نوظهور و حتی چین را تهدید میکند. این مشکل همزمان با افزایش عرضه پایدار نفت از سمت اوپک رخ میدهد.
امروز برای دلار اخبار مهمی در تقویم اقتصادی وجود دارد. گزارش تغییرات اشتغال بخش خصوصی و غیر کشاورزی (ADP) ژوئیه آمریکا پیشبینیها برای NFP روز جمعه محک خواهد زد. همچنین در ساعت 18:30 به وقت ایران کلاریدا، عضو بانک مرکزی آمریکا، سخنرانی خواهد داشت. اشاراتی به کاهش خرید اوراق در صحبتهای کلاریدرا برای سرمایه گذاران بسیار مهم خواهد بود.
منبع: XM
جهت پیگیری اخبار و تحلیل های فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرامی UtoFX بپیوندید.