تحلیل روزانه فارکس 16 نوامبر

نویسنده: 

زمان مطالعه: 2 دقیقه
تحلیل روزانه فارکس 13 نوامبر
تحلیل روزانه فارکس 16 نوامبر

تحلیل روزانه فارکس 16 نوامبر: تحلیل اخبار و داده های روز و تاثیر آنها بر بازارهای فارکس و بورس جهانی

  •  با خوش‌بینی نسبت به واکسن دلار کاهش یافت
  • افق سیاست آمریکا واضح‌تر شد
  • توجه‌ها معطوف به برگزیت

پیش از انتشار اخبار مربوط به واکسن مدرنا، حال و هوای بازار بسیار مطلوب است. همچنین به نظر می‌رسد که آمریکا از انتخابات گذر کرده است. معاملات گسترده در بازار آسیا و داده‌های بهتر از پیش‌بینی چین نیز حال و هوای بازار را تقویت کرده است. گفتگوهای برگزیت در حال رسیدن به یک لحظه بحرانی دیگر است.

ویروس کرونا: بازارها امیدوارند مدرنا نیز مانند فایزر نتایج خوش‌بینانه‌ای در مورد واکسن کرونای خود اعلام کند. خوش‌بینی در بازار در حال افزایش و سهام درحال رشد است در حالی که دلار کاهش پیدا می‌کند. آسترازنکا و جانسون اند جانسون نیز دو کمپانی مهم دیگر هستند که مرحله آخر آزمایشات خود را انجام می‌دهند.

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران توجهی به نگرانی‌ها در مورد شیوع کرونا در نیم‌کره شمالی ندارند. بیمارستان‌ها در چند ایالت آمریکا به ظرفیت خود رسیده است.

سیاست آمریکا: رئیس جمهور منتخب، جو بایدن تصریح کرد که قصد ندارد به محض روی کار آمدن قرنطینه سراسری اعلام کند. وی قرار است کسانی را برای کار در کابینه‌اش انتخاب کند. وزیر خزانه‌داری یکی از مهم‌ترین نقش‌هایی است که سرمایه‌گذاران منتظر آن هستند.

به نظر می‌رسد که دونالد ترامپ متوجه پیروزی بایدن شده باشد. بازشماری مجدد آرا در جرجیا طی چند روز آینده پایان می‌یابد و بعید است نتیجه تغییر کند. جمهوری‌خواهان ارشد وی را ترغیب می‌کنند که اجازه انتقال قدرت را بدهد. بازارها تمرکز خود را بر دور دوم انتخابات سنا که تعیین کننده است، قرار داده‌اند.

تولیدات صنعتی چین با افزایش سالانه ۶.۹ درصدی در ماه اکتبر، بهتر از پیش‌بینی‌ها بود اما خرده فروشی با رشد ۴.۳ درصدی نتوانست انتظارات را برآورده کند. چین، ژاپن و ۱۳ کشور دیگر آسیا و اقیانوسیه توافق نامه مشارکت اقتصادی جامع منطقه‌ای را به امضا رساندن که به تدریج موانع تجاری را برطرف می‌کند.

انگلیس: نخست وزیر، بوریس جانسون پس از ارتباط با نماینده‌ای که آزمایش کرونای مثبت داشت، در قرنطینه به سر می‌برد. وی هنوز علامتی ندارد و همچنان به کار خود ادامه می‌دهد.

مذاکرات برگزیت ادامه دارد و هر دو طرف قصد دارند تا روز پنجشنبه و پیش از گردهمایی رهبران اتحادیه اروپا به توافق برسند. برخی انتظار دارند که پس از انتخاب بایدن و برکناری دومینیک کامینگز، مشاور ارشد جانسون که معمار کمپین «رای به خروج» بود، پیشرفت حاصل شود. کامینگز فرد پشت پرده دولت جانسون و یکی از کسانی بود که به خروج بدون توافق اعتقاد داشت.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا و ریچارد کلاریدا، معاون رئیس فدرال رزرو امروز با یکدیگر صحبت خواهند کرد.

قیمت طلا افزایش داشته است اما همچنان زیر ۱۹۰۰ دلار معامله می‌شود. بیت کوین مجددا بالای ۱۶۰۰۰ دلار معامله می‌شود.

برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.

برای یادگیری معامله بر اساس تحلیل سنتیمنت و اخبار به مطالب زیر مراجعه کنید:

0 0 رای ها
امتیاز مطلب
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x