مطالب پیشنهادی
اشتراک گذاری
برچسب ها

40 واقعیت جالب در مورد ضرردهی معامله‌گران تازه کار

چرا معامله‌گران تازه کار سرمایه خود را از دست می‌دهند

چرا معامله‌گران تازه کار پول زیادی از دست می‌دهند؟

در این مقاله ۴۰ مورد از آمار و دادها در مورد معامله‌گران جمع‌آوری شده‌اند که احتمالا از آنها بی‌اطلاع هستید. این آمار توسط رالف از وبسایت تریدسایتی (Tradeciety) و آستین سیلور (Austin Silver) گردآوری شده‌اند.

۱. ۸۰ درصد از معامله‌گران روزانه، در همان ۲ سال اول معامله‌گری را رها می‌کنند.

۲. در بین کل معامله‌گران روزانه، تقریبا ۴۰ درصد فقط برای یک ماه، روزانه معامله می‌کنند. در طول ۳ سال، تنها ۱۳ درصد به روزانه معامله کردن ادامه می‌دهند. بعد از ۵ سال تنها ۷ درصد این کار را همچنان ادامه می‌دهند.

۳. احتمال اینکه یک معامله‌گر معامله سودده خود را ببندد، ۵۰ درصد بیشتر از احتمال بستن معامله ضررده است. ۶۰ درصد معاملات فروش، معاملات سودده هستند در حالیکه ۴۰ درصد از معاملات فروش‌ زیان‌ده هستند.

۴. یک سرمایه‌گذار عادی نسبت به شاخص بازار، سالانه ۱.۵ درصد، عملکرد کمتری دارد. در حالی که این عدد برای معامله‌گران فعال به سالانه ۶.۵ درصد پایین‌تر از شاخص نیز می‌رسد.

۵. معامله‌گران روزانه که عملکرد گذشته آنها قوی باشد، در آینده نیز بازدهی بالایی خواهند داشت. با این حال، تنها حدود ۱ درصد از کل معامله‌گران روزانه قادر هستند از خالص هزینه‌ها سود کسب کنند.

۶. معامله‌گرانی که سابقه ۱۰ ساله منفی دارند، همچنان به معامله کردن خود ادامه می‌دهند. این نشان می‌دهد که معامله‌گران روزانه حتی زمانی که عملکردشان حاکی از عدم توانایی آنها در سودآور بودن است، همچنان به معامله‌گری ادامه می‌دهند.

۷. معامله‌گران روزانه سودده، تنها بخش کوچکی از کل معامله‌گران (معادل ۱.۶ درصد میانگین سالانه) را تشکیل می‌دهند. با این وجود، این معامله‌گران روزانه بسیار فعال هستند، و ۱۲ درصد کل فعالیت معامله‌گران روزانه را تشکیل می‌دهند.

۸. بین همه معامله‌گران، آنهایی که سودآور هستند، تعداد معاملات بیشتری نسبت به معامله‌گران ضررده انجام می‌دهند.

۹. افراد کم درآمد تمایل دارند نسبت بیشتری از درآمد خود را صرف خرید بلیط بخت آزمایی کنند. تقاضای آنها برای بلیط بخت آزمایی همزمان با کاهش درآمدشان، افزایش می‌یابد. چنین چرخه مشابهی در مورد معامله‌گران تازه‌کار نیز صدق می‌کند، آنها تمایل به انجام قمار بزرگ با شناس موفقیت پایین دارند، به این امید که تنها با یک معامله، پول هنگفتی به دست بیاورند.

۱۰. سرمایه‌گذارانی که سرمایه و ثروت زیادی ندارند اما شوق ثروتمند شدن را در سر دارند، سهام‌های ریسکی را در پرتفوی خود نگه می‌دارند.

۱۱. مردها بیشتر از زن‌ها معامله می‌کنند و به طور متوسط، مردان مجرد بیشتر از مردان متاهل معامله می‌کنند.

۱۲. در هر نمونه از گروه درآمدی، قماربازان عملکرد ضعیف‌تری نسبت به غیر-قماربازان دارند. یک سیستم معاملاتی اصولی، همیشه بهتر از معامله‌گری تصادفی و پرریسک، عمل می‌کند.

۱۳. معامله‌گران و سرمایه‌گذاران تمایل به بستن معامله خود در سود دارند، اما در معامله‌ای که در ضرر باشد، به امید بازگشت قیمت و بستن آن بدون ضرر یا با سود کم،  آن را نگه می‌دارند.

۱۴. پس از برگزاری اولین مراسم بخت آزمایی در آوریل سال ۲۰۰۲ در تایوان، حجم معامله‌گری در این کشور افت ۲۵ درصدی را تجربه کرد.

۱۵. در دورانی که جایزه بخت آزمایی به رقم بسیار بالایی می‌رسد، تعداد سرمایه‌گذاران و حجم معاملات کاهش می‌یابند.

۱۶. سرمایه‌گذاران معمولاً سهامی را که قبلاً با فروش آن سود کرده‌اند را دوباره خریداری می‌کنند، و سمت سهامی که با فروش آن قبلاً ضرر کرده باشند، نمی‌روند.

۱۷. در اکثر موارد، افزایش تعداد جستجو در مورد یک سهام یا رمزارز خاص منجر به افزایش بازدهی طی دو هفته بعد از آن می‌شود.

۱۸. معامله‌گران زمانی که در آخرین معاملات خود برنده شده باشند، فعال‌تر خواهند شد.

۱۹. معامله‌گران تازه کار قبل از خرید و فروش در بازارهای مالی، به ندرت دنبال آموزش می‌روند. اکثر این معامله‌گران تازه‌کار باور ندارند که می‌توانند از معامله‌گران باتجربه، کتب معامله‌گری یا دوره‌های آموزشی چیزی یاد بگیرند و همین اعتماد به نفس آنها باعث می‌شود روی سرمایه خود، تنها با نظرات و پیش‌بینی‌های شخصی، ریسک کنند. آنها معامله‌گری تصادفی را به جای آموزش و پژوهش انتخاب می‌کنند.

۲۰. به طور میانگین یک معامله‌گر روزانه، بعد از کسر هزینه تراکنش معاملات، مقدار قابل توجهی از سرمایه خود را از دست داده است.

۲۱. در تایوان، ضرر سرمایه‌گذاران فردی تقریبا معادل ۲ درصد از کل تولید ناخالص داخلی (GDP) است.

۲۲. سرمایه‌گذاران و معامله‌گران معمولاً روی سهام صنایعی که در آن مشغول به کار هستند، بیستر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

۲۳. معامله‌گرانی که ضریب هوشی بالایی دارند تمایل به نگه داشتن صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و تعداد سهام بیشتری دارند. بنابراین با پخش کردن ریسک و ساختن فرصت‌های بیشتر، از منابع گوناگونی سود می‌برند.

۲۴. معامله‌گرانی که با سرمایه دیگران کار می‌کنند، در عرض ۳ هفته پس از شروع، کل سرمایه را از دست می‌دهند.

۲۵. ۶۰‌ درصد از معامله‌گران از حد ضرر (Stop Loss) استفاده نمی‌کنند و ریسک نابودی حسابشان بالاست.

۲۶. معامله‌گران حرفه‌ای که به طور مداوم سود می‌کنند، استراتژی مدیریت سرمایه دارند.

۲۷. معامله‌گران حرفه‌ای و سودآور، معمولا روزانه ۴ ساعت یا حتی کمتر، برای تحلیل و معامله در بازار وقت می‌گذارند.

۲۸. سودآورترین معامله‌گران، معاملات خود را بیشتر از یک روز نگه نمی‌دارند.

۲۹. معامله‌گران حرفه‌ای که معاملات خود را آخر هفته نگه می‌دارند، احتمال ضرر آنها ۶۰ درصد بیشتر است.

۳۰. وقتی بازارها پرنوسان باشند، اکثر معامله‌گران به علت نداشتن مدیریت ریسک، ضرر می‌کنند.

۳۱. اگر بازار برای مدتی طولانی پرنوسان باشد، اکثر معامله‌گران پول زیادی از دست خواهند داد.

۳۲. معامله‌گران سودآور در معاملات خود محافظه‌کار هستند و همیشه سود خود را تضمین می‌کنند. آنها می‌دانند چه موقع سود خود را تضمین کنند (Save Profit) و چه موقع معاملات خود را در سود ببندند و دیگر معامله نکنند.

۳۳. اکثر معامله‌گرانی که تنها در چند معامله سودهای هنگفتی می‌کنند، معمولاً همان کسانی هستند که مدتی بعد کل حساب خود را به باد می‌دهند.

۳۴. تقریبا از هر ۷ نفر معامله‌گر آنلاین، فقط یک نفر زن است.

۳۵. معامله‌گران روزانه حدوداً ۱۲ درصد از حجم کل معاملات را تشکیل می‌دهند.

۳۶. کمتر از ۵ درصد از معامله‌گران در شهرهای مالی بزرگ زندگی می‌کنند.

۳۷. نسل هزاره ۵۰ درصد از کل معامله‌گران آنلاین را تشکیل می‌دهند.

۳۸. ۹۰ درصد از معامله‌گران روزانه در همان ۹۰ روز اول ۹۰ درصد از کل سرمایه خود را از دست می‌دهند.

۳۹. معامله‌گرانی که با نسبت ریوارد به ریسک(reward-to-risk ratio) بالاتری معامله می‌کنند، موفق‌تر هستند.

۴۰. آموزش معامله‌گری و دانش بازار، عملکرد یک معامله‌گر روزانه را بهبود می‌بخشند.

اما چه نکات کلیدی را می‌توان از این آمار و ارقام آموخت؟ سرمایه‌گذاری و معامله‌گری، تجارتی تخصصی هستند و باید با رویکردی تخصصی سمت آنها رفت. در دنیای واقعی، کسب و کارها، بانک‌ها و کازینوها، هوشمندانه سرمایه‌گذاری و ریسک می‌کنند، چرا نباید معامله‌گری و سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی اینگونه باشد؟ بازارها همه مثل هم هستند، و آنهایی که ریسک‌های بزرگی می‌کنند مثل قماربازان و معامله‌گران ناآماده، در هر جا که سرمایه‌گذاری کنند، پول خود را از دست می‌دهند. اگر مصمم هستید تا در رقابتی‌ترین بازارهای جهان، کسب درآمد کنید، بایستی آموزش ببینید، یک سیستم معاملاتی برتر طراحی کنید، مدیریت ریسک‌ داشته باشید، و منضبط باشید. در غیر اینصورت جزو آمار و ارقام بالا قرار خواهید گرفت.

منبع: newtraderu

اولین نفر از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شو

ایمیل خود را وارد نمایید تا از اطلاعیه ها و تخفیفات ما زودتر باخبر شوی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟