بروکر ارانته
مطالب پیشنهادی
دوره اوراق قرضه
دوره طلا
اشتراک گذاری
برچسب‌ها

10 اقتصاد برتر جهان، سال 2021 را چگونه به پایان رساندند؟

بزرگترین اقتصادهای جهان در سال 2021

10 اقتصاد برتر جهان در سال 2021

بر اساس جدیدترین داده‌های موجود در سال 2021، در جدول زیر لیستی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان آورده شده‌است. از معیار‌های مختلفی می‌توان برای رتبه‌بندی اقتصاد کشورها استفاده کرد، اما تولید ناخالص داخلی (GDP) یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها برای اندازه‌گیری بزرگی اقتصادها است. تولید ناخالص داخلی کشورها معمولا بر اساس ارز محلی آن کشور محاسبه می‌شود؛ اما برای آنکه بتوانیم اقتصاد‌ها را مقایسه کنیم، این مقادیر به دلار آمریکا تبدیل می‌شوند. در این مقاله نیز کلیه داده‌ها به دلار آمریکا تبدیل شده‌است. شاخص‌هایی که برای انتخاب و مقایسه 10 اقتصاد برتر در سال 2021 استفاده‌شده‌ عبارتند از:

  • تولید ناخالص داخلی اسمی بر حسب دلار (Nominal GDP)

تولید ناخالص داخلی کشورها بر اساس قیمت‌ها و ارز محلی محاسبه شده‌است. سپس این ارقام به دلار آمریکا تبدیل‌شده و کشورها بر اساس این شاخص مقایسه شده‌اند. ترتیب بزرگی اقتصاد کشورها در لیست زیر بر مبنای این شاخص است.

  • تولید ناخالص داخلی تعدیل شده برحسب برابری قدرت خرید
    (Purchasing Power Parity Adjusted GDP)

یکی از شاخص‌های رایج برای مقایسه بهره‌وری اقتصادی و هزینه‌های زندگی بین کشورها، برابری قدرت خرید (Purchasing Power Parity) است که به اختصار به آن PPP گفته‌می‌شود. بر اساس این نظریه اقتصادی، ارزهای کشورهای مختلف از طریق رویکرد “سبد کالا” مقایسه می‌شوند. زمانی که یک سبد کالا در هر دو کشور با در نظر گرفتن نرخ‌های مبادله، ارزش یکسانی داشته‌باشد، در واقع به این معنی است که ارزهای دو کشور قدرت خرید یکسانی دارند و نرخ برابری (currency exchange rate) آنها، “یک” است. در این شاخص به جای تبدیل عدد تولید ناخالص داخلی بر اساس نرخ برابری ارزها، از نرخ برابری قدرت خرید یا PPP استفاده شده‌است.

  • رشد تولید ناخالص داخلی (GDP Growth)

این شاخص درصد رشد سالانه تولید ناخالص داخلی اسمی (Nominal GDP) را بر حسب هزینه‌ها و قدرت ارز محلی اندازه‌گیری می‌کند و نشان‌دهنده سرعت بزرگ‌شدن اقتصاد یک کشور است.

  • سرانه تولید ناخالص داخلی (GDP Per Capita)

این شاخص عبارتست از تولید ناخالص داخلی اسمی (Nominal GDP) یک کشور که بر تعداد جمعیت آن کشور تقسیم شده‌است. این شاخص در واقع نشان‌دهنده تولید اقتصاد یک کشور به ازای هر فرد بوده و می‌تواند برآوردی از متوسط ​​درآمد یا کیفیت زندگی افراد ساکن در آن کشور باشد.

لیست بزرگترین اقتصادها در سال 2021

از نظر تولید ناخالص داخلی (GDP)، ایالات متحده همچنان بزرگ‌ترین اقتصاد در جهان و چین در در رتبه دوم است. از لحاظ سرعت رشد اقتصادی، چین با سرعتی در حدود سه برابر ایالات متحده در حال رشد است. یکی دیگر از اقتصادهای بزرگ و در حال‌ رشد، کشور هند است که در حال حاضر بیشترین نرخ نابرابری درآمدی را در بین 10 اقتصاد بزرگ جهان‌ داراست.

در دهه آینده قطعا ترکیب و ترتیب این کشورها تغییر خواهدکرد و کشورهایی در این لیست قرار خواهندگرفت که بتوانند در بلندمدت رشد اقتصادی پایدار ایجاد کنند.

منبع: NewTraderu

 

برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.

 

بیشتر بخوانید:

اولین نفر از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شو

ایمیل خود را وارد نمایید تا از اطلاعیه ها و تخفیفات ما زودتر باخبر شوی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟