تحلیلی بر سخنان پاول در جکسون هول: فدرال رزرو نرخ بهره را به این زودی‌ها کاهش نمی‌دهد!

زمان مطالعه: 5 دقیقه

پاول جکسون: نرخ بهره در فدرال رزرو کاهش نمی‌یابد

مقدمه

در زمان پیچیدگی اقتصادی و وابستگی متقابل جهانی، اظهارات اخیر جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، توجه سرمایه‌گذاران و اقتصاددانان در سراسر جهان را در خصوص نرخ بهره در فدرال رزرو به خود جلب کرده است. سخنرانی او در گردهمایی سالانه سیاست اقتصادی در جکسون هول، وایومینگ، رویکرد فدرال رزرو برای مدیریت اقتصاد ایالات متحده، به ویژه در مورد نرخ بهره در فدرال رزرو و تورم را تشریح کرد.

چشم‌انداز پاول منعکس‌کننده یک راهبرد ظریف با هدف ایجاد تعادل بین حمایت از رشد اقتصادی، و مبارزه با تورم و نرخ بهره در فدرال رزرو است. این مقاله به بررسی نکات کلیدی از سخنرانی وی می‌‌پردازد، پیامدهای سیاست‌های مالی ایالات متحده را بررسی می‌کند و تاثیر جهانی تصمیمات فدرال رزرو را مورد بحث قرار می‌دهد.

علاوه بر این، اظهارات کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا و ارتباط آنها را در زمینه ثبات اقتصادی جهانی بررسی خواهیم کرد.

 

موضع پولی فدرال رزرو و نرخ بهره در فدرال رزرو

سخنرانی پاول نشان‌دهنده تعهد به حفظ نرخ بهره در فدرال رزرو در سطوح بالا، و امکان افزایش بیشتر در صورت لزوم بود. علی‌رغم اذعان به پیشرفت در کاهش تورم، پاول تاکید کرد که وظیفه فدرال رزرو برای مبارزه با تورم هنوز کامل نشده است. وی به قصد فدرال رزرو برای حفظ احتیاط اشاره کرد و به همین دلیل فضا را برای ثابت ماندن نرخ بهره در فدرال رزرو در نشست پولی بعدی مهیا کرد.

این سخنان، پس از افزایش نرخ بهره در فدرال رزرو توسط فدرال رزرو در ماه ژوئیه صورت می‌گیرد که این نرخ‌ را به بالاترین حد در ۲۲ سال گذشته بین ۵.۲۵ تا ۵.۵ درصد رساند. پیام پاول بر تغییر به سمت مدیریت ریسک‌ها در میان عدم اطمینان در مورد تأثیر افزایش‌های قبلی نرخ بهره و چشم‌انداز اقتصادی فعلی تاکید می‌کند.

 

تا زمانی که تورم فروکش کند، سیاست پولی محدود‌کننده خواهد ماند!

یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سخنرانی پاول این بود که تا زمانی که تورم نشانه‌های قطعی‌تری از حرکت به سمت هدف ۲ درصدی فدرال رزرو را نشان دهد، موضع پولی محدود‌کننده ادامه خواهد داشت. علیرغم عملکرد قوی اقتصاد ایالات متحده، با رشد قوی و نرخ بیکاری پایین، فدرال رزرو قصد دارد موضع محتاطانه خود را حفظ کند.

ویلیام انگلیش، استاد دانشکده مدیریت ییل و مشاور سابق مقامات فدرال رزرو، پیشنهاد می‌‌کند که فدرال رزرو هنوز شاهد تعدیل اقتصاد و بازار کار به میزان دلخواه خود نیست. این نشان موضوع می‌دهد که سیاست پولی فعلی ممکن است برای چندین ماه ادامه یابد؛ حتی اگر افزایش دیگر نرخ بهره در فدرال رزرو در ماه سپتامبر وجود نداشته باشد.

هدف فدرال رزرو روشن است. آن‌ها قصد دارند از اعتبار بخشیدن به انتظارات بازار برای کاهش نرخ بهره در فدرال رزرو در آینده جلوگیری کنند؛ زیرا این امر می‌تواند رشد را تحریک کند. در عوض، آن‌ها می‌خواهند نرخ بهره را بالا نگه دارند تا از کاهش تورم اطمینان حاصل کنند.

 

نااطمینانی‌های اقتصادی

پاول وظیفه چالش‌برانگیز مدیریت سیاست پولی را در میان ابهامات اذعان کرد و از آن به عنوان “پیمایش توسط ستاره‌ها در زیر آسمان ابری یاد کرد. چندین عدم قطعیت به این پیچیدگی کمک می‌کند:

  1. سطح دقیق نرخ بهره در فدرال رزرو و میزان مورد نیاز برای دستیابی به کندی اقتصادی مطلوب را در زمان واقعی امکان تعیین شدن ندارد.
  2. تأثیر افزایش‌های قبلی نرخ بهره در فدرال رزرو بر فعالیت‌های اقتصادی و بازارهای مالی، و همچنین میزان تأثیر آتی آن‌ها نامشخص است.
  3. چالش ایجاد تعادل بین ریسک انقباض بیش از حد پولی، که منجر به افزایش نرخ بیکاری و رکود می‌شود، در برابر ریسک محتاط بودن بیش از حد، که به تورم اجازه می‌دهد تا ریشه‌دار شود، چالشی بزرگ برای فدرال رزرو است.

در چنین محیطی، مدیریت ریسک به یک ملاحظات حیاتی برای فدرال رزرو تبدیل می‌شود. مقامات باید به دقت ارزیابی کنند که آیا در انتظار داده‌های اضافی اقتصادی هستند یا خیر.

 

تورم در کانون توجهات باقی می‌ماند

در حالی که پاول از کاهش اخیر در افزایش قیمت‌ها استقبال کرد، او تاکید کرد که تورم بسیار بالا باقی مانده است. هدف اصلی فدرال رزرو بازگرداندن تورم به هدف ۲ درصدی به طور پایدار است. اگر اقتصاد به همان سرعتی که انتظار می‌رود، سرد نشود، می‌تواند ریسکی برای پیشرفت تورم ایجاد، و انقباض بیشتر پولی را ایجاب کند.

پاول اظهار داشت که ما آماده‌ایم در صورت لزوم نرخ بهره را بیشتر افزایش دهیم و تا زمانی که مطمئن شویم که تورم به طور پایدار به سمت هدف ما حرکت می‌کند، موضع پولی خود را در سطوح محدودکننده نگه می‌داریم. این امر بر تعهد تزلزل‌ناپذیر فدرال رزرو برای دستیابی به ثبات قیمت تاکید می‌کند.

 

پیامدهای جهانی و دیدگاه لاگارد

تصمیمات و سیاست پولی فدرال رزرو پیامدهای جهانی گسترده‌ای دارد. همانطور که دلار به دلیل نرخ بهره بالاتر تقویت می‌شود، بر بازارهای مالی جهانی و پویایی تجارت تأثیر می‌گذارد. افزایش شاخص دلار بلومبرگ که طولانی‌ترین رشد در ۱۵ ماه گذشته را نشان می‌دهد، نشان‌دهنده احساسات سرمایه‌گذاران تحت تأثیر موضع انقباضی پاول است.

چارت | نرخ بهره در فدرال رزرو

نرخ‌ بهره بالاتر فدرال رزرو می‌تواند منجر به خروج سرمایه از کشورهای دیگر شود و بر هزینه‌های استقراض و ارز آن‌ها تأثیر بگذارد. بازارهای نوظهور، به ویژه در برابر چنین تغییراتی آسیب‌پذیر هستند.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، سخنان پاول را تکرار کرد و بر تعهد بانک مرکزی اروپا به تعیین هزینه‌های استقراض تا حد لازم برای مبارزه با تورم تاکید کرد. لاگارد بر اهمیت ارائه ثبات و مهار قیمت توسط بانک‌های مرکزی در یک دوره اقتصادی نامشخص تاکید کرد.

تحلیلی بر سخنان پاول در جکسون هول: فدرال رزرو نرخ بهره را به این زودی‌ها کاهش نمی‌دهد!

اظهارات لاگارد در جکسون هول با بحث های جاری بانک مرکزی اروپا در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره در ناحیه یورو همخوانی دارد. با تداوم نگرانی‌های تورمی و چالش‌های اقتصادی در این ناحیه، بانک مرکزی اروپا در تصمیم‌گیری سیاست‌های پولی آینده خود با یک اقدام متعادل‌کننده ظریف مواجه است.

 

نتیجه‌گیری

سخنرانی اخیر جروم پاول در گردهمایی جکسون هول، بینشی از رویکرد فدرال رزرو برای مدیریت اقتصاد ایالات متحده ارائه می‌دهد. چشم‌انداز او شامل حفظ نرخ بهره در سطوح بالا برای مبارزه با تورم است؛ حتی در شرایطی که اقتصاد مقاومت نشان می‌دهد. فدرال رزرو مصمم به اجتناب تورم بالا است و این موضع، در دیدگاه لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا نیز مشهود بود.

 

منبع اصلی: بلومبرگ

برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.

«برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.»

«برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.»

بیشتر بخوانید: 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید