داده‌های ناامید کننده اقتصادی چین

زمان مطالعه: 4 دقیقه

داده‌های ناامید کننده اقتصادی چین

تحلیل سنتیمنت روزانه فارکس ۲۶ تیر

  • داده‌های ناامید کننده اقتصادی چین

اقتصاد چین در سه ماهه دوم رشد ۶.۳ درصدی داشت که سریعتر از رشد ۴.۵ درصدی در سه ماهه اول است اما کمتر از پیش‌بینی ۷.۳ درصدی بازار بود. نگذارید این عدد بالا شما را گمراه کند، چرا که جدیدترین ارقام در سال گذشته که شانگهای و سایر شهرهای بزرگ در قرنطینه بودند و زندگی در چین با سرعت بسیار پایینی در جریان بود، به دلیل اثر پایه پایین تحریف شده است. اگر به مبنای فصلی تعدیل شده نگاه کنیم، اقتصاد چین تنها ۰.۸% رشد داشته که نسبت به رشد ۲.۲ درصدی در سه ماهه اول کاهش شدیدی است.

دوره مستر کلاس طلا

جامع‌ترین دوره آموزشی طلا

این دوره در مجموعه یوتوفارکس تهیه شده و نتیجه سال‌ها تجربه در حوزه معامله‌گری طلا و فارکس است. این دوره توسط مجموعه‌ای از معامله‌گران حرفه‌ای یوتوفارکس تهیه شده است. با خرید این دوره از تجربه چندین معامله‌گر بهره‌مند خواهید شد.

سنتیمنت بازار در مورد اعداد رشد ضعیف مختلط بود. از یک سو، رشد ضعیف به این معنی است که دولت و بانک خلق چین (PBoC) تلاش‌های خود را برای تسهیل بیشتر شرایط مالی و هموار کردن راه برای بهبود سریع‌تر افزایش خواهند داد. از سوی دیگر، سیاست‌های حمایتی اعمال شده تاکنون تأثیر چندانی نداشته است. معکوس کردن رکود بخش املاک چین، ریسک تورم منفی و کاهش صادرات دشوار بوده است. نفت خام آمریکا که هفته گذشته به ۷۷ دلار رسیده بود، عقب نشینی خود را ادامه داد و به زیر محدوده ۷۴ دلار بازگشت. احتمال این عقب نشینی وجود داشت و فشار فروش احتمالا می‌تواند تا محدوده ۷۳.۵۰ دلار ادامه داشته باشد. معاملات آتی مس نیز پس از بازگشت ۷ درصدی از ابتدای ماه، امروز صبح به سمت میانگین متحرک ۱۰۰ روزه عقب نشینی کرد. معاملات آتی سنگ آهن همچنان تحت فشار است و دلار استرالیا از سقف قیمتی ۶۹ سنت در هفته گذشته، ۱.۳۰% در برابر دلار آمریکا کاهش یافته است.

چرا آکادمی ماکروترید؟

با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما تحلیل فاندامنتال بازار فارکس را در کنار سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.

عضویت رایگان

امروز شاخص دلار در برابر دیگر ارزها تضعیف نشد اما این شاخص نزدیک به پایین‌ترین سطح از آوریل ۲۰۲۲ و زیر محدوده ۱۰۰ نوسان می‌کند و انتظار می‌رود که بیشتر کاهش یابد. دلار ضعیف‌تر برای کاهش تورم در جاهای دیگر به جز ایالات متحده خوب است و می‌تواند برای افزایش درآمدزایی شرکت‌های آمریکایی، از جمله شرکت‌های بزرگ تکنولوژی، که از افزایش سریع دلار در سال گذشته آسیب دیدند و برای تقویت صادرات ایالات متحده خوب باشد، که می‌تواند از رشد اقتصادی ایالات متحده حمایت کند.

بنابراین، اکنون همه نگاه‌ها به سمت گزارشات درآمدزایی شرکت‌های آمریکایی در این هفته معطوف شده است. اولین گزارشات درآمدزایی بانک‌های بزرگ آمریکایی جمعه گذشته بهتر از انتظارات منتشر شد و پس از آن که داده‌های تورم آمریکا کاهش دلگرم‌کننده تورم آمریکا را تأیید کرد و انتظارات هاوکیش فدرال رزرو را کاهش داد و به شور و شوق کلی سرمایه‌گذاران افزود و باعث افزایش رشد در بازار سهام و اوراق قرضه شد.

جی پی مورگان، سیتی گروپ و ولز فارگو همگی در سه ماهه گذشته به دلیل افزایش نرخ بهره، درآمدی قوی‌تر از حد انتظار داشتند. سپرده‌ها در سیتی گروپ تقریبا ثابت بود، ولز فارگو به دلیل کاهش ۱ درصدی سپرده‌هایش در مقایسه با سه ماهه اول و ۷ درصدی نسبت به سال قبل افت کرد. میانگین نرخ‌های سودی که بانک‌ها برای جلوگیری از کاهش سپرده‌ها و رفتن به سمت سرمایه‌گذاری‌های با بازده بالاتر باید به سپرده‌ها می‌پرداختند، ۱ تا ۳% افزایش یافت و هزینه‌های سود آن‌ها به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

با این حال، درآمد خالص بهره جی پی مورگان ۴۴%، سیتی ۱۶% و ولز فارگو نزدیک به ۳۰% افزایش یافت! برخی از بانک‌های کوچک‌تر مانند Silicon Valley Bank، Signature Bank و First Republic نیز با تأثیرات نرخ‌های بهره بالاتر دست و پنجه نرم کردند. سطح سپرده در بانک‌های بزرگ رو به کاهش بوده و رشد سپرده‌ها منفی شده و به ۶- درصد رسیده که پایین‌ترین سطح آن از آوریل است. بلک راک جریان ورودی خوبی جمع آوری کرد. ترکیب خوب و بد باعث شد سهام سیتی گروپ ۴ درصد کاهش یابد. ولز فارگو قبل از بسته شدن در روز جمعه از محدوده منفی رالی داشت. گزارش‌های درآمدی آتی از بانک‌های آمریکا، مورگان استنلی و گلدمن ساکس، در میان دیگر نام‌های بزرگ، به دقت زیرنظر خواهند بود.

در لیست شرکت‌هایی که قرار است گزارشات درآمدزایی خود را در این هفته منتشر کنند، نتفلیکس، تسلا، IBM، TSM، امریکن ایرلاینز (American Airlines) و امریکن اکسپرس (American Express) را مشاهده می‌کنیم. به طور کلی، تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که شرکت‌های S&P 500 بیشترین انقباض را در رشد درآمدزایی در سه ماهه دوم خواهند دید و انتظار می‌رود سود سالانه ۷ تا ۹ درصد کاهش یابد. این واقعاً با آنچه در نمودار S&P500 می بینیم مطابقت ندارد، چرا که شاخص از آوریل ۲۰۲۲ به بالاترین حد خود رسیده و از نزول اکتبر گذشته حدود ۲۴% افزایش یافته است. اما واقعیت این است که با توجه به گزارش بلومبرگ، رشد سود در این دوره در مسیر کاهش ۹.۳ درصدی قرار دارد.

البته خیلی زود است که چنین چیزی را پیش‌بینی کنیم چرا که بخش فناوری چیزی است که S&P500 را در نیم سال گذشته تا این حد بالا برده و درآمد آنها باید همان چیزی باشد که افزایش خوبی را که در سطح شاخص شاهد بودیم تأیید می‌کند، اما ممکن است پس از یک دوره هیجان به واقعیت بازگردیم. بله، هوش مصنوعی درآمد و انتظارات درآمدی را افزایش می‌دهد، اما صادرات تراشه‌های تایوان برای ششمین ماه متوالی در ژوئن به دلیل تقاضای ضعیف‌تر جهانی کاهش یافت. صادرات نسبت به سال گذشته بیش از ۲۰% کاهش یافته و به پایین ترین حد در ۴ ماه گذشته رسیده است. با توجه به این مسئله که تایوان، خانه نام‌های بزرگ و محبوبی مانند اپل و سازنده تراشه ساز انویدیا، TSMC، است این سوال برای شما پیش می‌آید که آیا بزرگترین کاهش سالانه در صادرات تراشه‌های تایوان از مارس ۲۰۰۹ هشداری نیست که سرمایه‌گذاران سهام ممکن است در هنگام ورود به  سهام  این شرکت‌ها عجله‌ کرده باشند؟

منبع: Swissquote

برای پیگیری اخبار روز و فوری فارکس و بازارهای جهانی به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید