موسسه جهانی طلا آمار سه ماهه اول خود در زمینه خریداران طلا را منتشر کرد. این آمار نشان میدهد که بانکهای مرکزی و معاملات فرابورس مهمترین عامل برای افزایش قیمت طلا بودند. تقاضای طلا در سه ماهه اول (به استثنای تقاضای فرابورس) با کاهش ۵ درصدی نسبت به سال گذشته به ۱۱۰۲ تن رسید که دلیل آن ادامه جریان خروجی از ETF صندوق طلا است. با احتساب خرید قابل توجه در فرابورس توسط سرمایه گذاران، کل تقاضای طلا ۳ درصد در سال افزایش یافت و به ۱۲۳۸ تن رسید و این قویترین رشد تقاضای طلا در سه ماهه اول از سال ۲۰۱۶ است
سه ماهه اول هیچ کاهشی در سرعت خرید طلا توسط بانکهای مرکزی مشاهده نشد، ۲۹۰ تن (خالص) به داراییهای رسمی اضافه شد که تنها بخشی از آن در حال حاضر در دادههای صندوق بینالمللی پول منعکس شده است.
تقاضای شمش و سکه در سه ماهه اول سال ۳۱۲ تن بود که به معنای افزایش ۳ درصدی سالانه است.
ذخایر جهانی ETF طلا ۱۱۴ تن کاهش یافت. اروپا و آمریکای شمالی هر دو شاهد خروج درسه ماهه اول سال بودند، صندوقهای موجود در فهرست ایالات متحده در اواخر سه ماهه اول شاهد تغییرات مثبت بودند.
با وجود افزایش قیمت، بخش جواهرات وضعیت نسبتا خوبی داشته است. مصرف جهانی جواهرات تنها ۲ درصد کمتر از ۴۷۹ تن سالانه بوده است. تولید جواهرات با ۱% رشد در سال به ۵۳۵ واحد رسید که منجر به افزایش موجودی ۵۶ تن در طول سه ماهه اول شد.
تقاضای فناوری برای طلا در سال ۱۰ درصد بهبود یافت زیرا رونق هوش مصنوعی باعث افزایش تقاضا در بخش الکترونیک شد.
قیمت طلا در سه ماهه اول به رکوردهای جدیدی در هر انس رسید و از ابتدای سال جاری ۱۰ درصد رشد کرده است. پوزیشنهای خالص صندوقهای پولCME، که میتواند به عنوان یک معیار برای جریانهای ورود پول به طلا استفاده شود، در سه ماهه اول ۹۱ تریلیون دلار افزایش یافت. تولید معدنی طلا سالانه ۴ درصد افزایش یافت و به ۸۹۳ تن رسید. در همین حال، بازیافت طلا با ۱۲ درصد افزایش سالانه به ۳۵۱ تن رسید. این بالاترین عرضه بازیافت طلا در سه ماه اول۲۰۲۰ تا الان است. سرمایه گذاران غربی و شرقی رفتارهای متفاوتی از خود نشان میدهند، سرمایهگذاران غربی با توجه به سطوح قیمتی که طلا به آن رسیده است به دنبال سیو سود هستند ولی سرمایهگذارن شرقی رفتار متفاوتی دارند و همچنان به خرید طلا ادامه میدهند.