رویترز روز دوشنبه گزارش داد، روسیه در ماههای اخیر میلههای مسی تازهساختهشده خود را به شکل ضایعات مس به چین صادر کرده است. این روش، یک راه تجاری جدید برای دو رژیم است تا بتوانند تحریمهای غرب بر مس روسیه و عوارض صادرات و واردات در هر دو کشور را دور بزنند.
شرکت مس روسیه (RCC) که توسط ایالات متحده و بریتانیا تحریم شده است، از دسامبر ۲۰۲۳ درگیر این نوع تجارت بوده است که امکان صادرات میله مسی را به چین با برچسب “ضایعات” داده است. بر اساس تحلیل رویترز، چین برای ضایعات مس تعرفه وارداتی ندارد اما بر واردات میله مس ۴ درصد مالیات میگیرد.
دوره مستر کلاس طلا
جامعترین دوره آموزشی طلا
این دوره در مجموعه یوتوفارکس تهیه شده و نتیجه سالها تجربه در حوزه معاملهگری طلا و فارکس است. این دوره توسط مجموعهای از معاملهگران حرفهای یوتوفارکس تهیه شده است. با خرید این دوره از تجربه چندین معاملهگر بهرهمند خواهید شد.
این تحلیل همچنین نشان میدهد که طبق آمار گمرک روسیه، روسیه از دسامبر قراضه مس بسیار کمی به چین فروخته است، در حالی که دادههای گمرک چین افزایش واردات قراضه مس روسیه را نشان میدهد.
چرا آکادمی ماکروترید؟
با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما تحلیل فاندامنتال بازار فارکس را در کنار سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.
عضویت رایگان
- از طریق ثبت نام در بروکرهای معرفی شده
چرا آکادمی ماکروترید؟
با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما تحلیل فاندامنتال بازار فارکس را در کنار سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.
عضویت رایگان
- از طریق ثبت نام در بروکرهای معرفی شده
به گفته منابع رویترز، مفتول مسی جدید توسط یک واسطه در منطقه خودمختار سین کیانگ اویغور در غرب چین، خرد میشود تا شبیه قراضه شود.
یک تولیدکننده ناشناس چینی به رویترز گفت: این ضایعات روسیه عملاً میله مس است، اما به عنوان میله اعلام نشده است. من نمیتوانم جزئیات بیشتری را فاش کنم.
از لحاظ تئوری، خریداران چینی از خرید چیزی از روسیه منع نمیشوند، اما در صورت خرید از یک نهاد تحریمشده روسیه، ممکن است با احتمال محدودیت دسترسی به منابع مالی ایالات متحده و غرب مواجه شوند و با مشکلات احتمالی در پردازش پرداختها رو به رو شوند.
گزارشات از تجارت مس، نشانه دیگری از رشد روابط تجاری بین روسیه و چین است.
از زمانی که غرب بسیاری از صنایع و صادرات کالاها و فلزات روسیه را تحریم کرد، چین واردات نفت خام روسیه را افزایش داد و بشکههایی را که سایر خریداران آسیایی مانند هند برای خرید آن مردد بودند، خریداری کرده است.
با توجه به افزایش قیمت مس و با توجه به این مسئله که چین یک مصرف کننده بزرگ مس است، این کشور تلاش میکند با انجام دادن روشهای مشابه تحریمها را دور زده و از تخفیفها استفاده کند تا بتواند افزایش قیمت را مدیریت کند. روسیه نیز تلاش میکند با اتخاذ این روشها از تحریمها فرار کند.