تاثیر بدهی آمریکا بر طلا

زمان مطالعه: 3 دقیقه

تاثیر بدهی آمریکا بر طلا
جان اینگ: با افزایش بدهی ایالات متحده، طلا همچنان در مسیر رسیدن به ۳۰۰۰ دلار است

طلا پس از رسیدن به رکورد ۲۴۵۰ دلار، دوباره تحت فشار قرار گرفته است. اقدامات هاوکیش فدرال رزرو بازارها را ترسناک کرده است. با این حال، به گفته یک تحلیلگر بازار، افزایش قیمت طلا هنوز به پایان نرسیده است.

جان اینگ، رئیس و مدیر اجرایی Maison Placements Canada Inc، در آخرین اظهارنظر خود درباره‌ی طلا، مجدداً هدف قیمتی خود را تأیید کرد و انتظار دارد که این فلز گرانبها تا ۳۰۰۰ دلار در هر اونس در ۱۸ ماه آینده افزایش یابد.

دوره مستر کلاس طلا

مشاهده رایگان دوره آموزشی طلا

قسمت 1 تا 3 دوره مستر کلاس طلا، جامع‌ترین و کامل‌ترین دوره آموزشی طلا را از طریق لینک زیر مشاهده کنید

اگرچه سیاست پولی هاوکیش فدرال رزرو، هزینه فرصت، طلا را به عنوان یک دارایی بدون بازده افزایش داده است، اینگ گفت: «بدهی رو به رشد دولت آمریکا بر سیاست پولی فعلی سایه افکنده است.»

او در گزارشی که هفته گذشته منتشر شد، گفت: «بیش از هر چیز، افزایش طلا به ۲۴۰۰ دلار در هر اونس به دلیل افزایش بدهی ایالات متحده بود که باعث شد پول برای اهداف پوشش ریسک به طلا سرازیر شود. از ماه مارس، طلا ۵۰۰ دلار در هر اونس افزایش یافته است. آمریکایی‌ها می‌توانند بدهی‌های زیادی را تحمل کنند، اما با افزایش بار بدهی، پایداری سیاست‌های پولی و مالی آنها، فرصت کمی برای اشتباه از سوی آنها باقی ‌می‌گذارد.»
تاثیر بدهی آمریکا بر طلا

دریافت رایگان سیگنال فارکس

با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.

اینگ به سرمایه‌گذاران هشدار داد که افزایش احساسات حمایت‌گرایانه به رهبری ایالات متحده می‌تواند نگرانی‌های فزاینده بدهی را تشدید کند و دلار آمریکا را به «حلقه ضعیف» در بازارهای مالی جهانی تبدیل کند که این موضوع به نفع طلا خواهد بود.

طلا به طور جهانی قابل تعویض و ذخایر آن محدود است. اینگ می‌گوید: طلا را می‌توان با دلار آمریکا خرید و فروش کرد، بنابراین جایگزینی برای پول فیات بانک‌های مرکزی و سرمایه‌گذاران است. به‌ویژه که طلا نیز خارج از سیستم مبتنی بر غرب است. سعودی‌ها نفت را به یوان می‌فروشند و چین به بزرگترین مصرف‌کننده آنها تبدیل شده است. این نشان دهنده یک تغییر اساسی در انتقال قدرت از غرب به شرق است و پترویوان جای دلار نفتی را می‌گیرد.

اینگ توضیح داد که اشتهای فزاینده چین برای طلا بر وضعیت مالی دولت ایالات متحده فشار بیشتری خواهد آورد. وی خاطرنشان کرد که اوراق خزانه‌داری آمریکا که چین در اختیار دارد به ۷۷۵ میلیارد دلار و به پایین‌ترین مقدار در ۱۴ سال گذشته رسیده است. همزمان با فروش اوراق قرضه آمریکا، بانک مرکزی چین در حال خرید طلا بوده و ذخایر خود را در ۱۸ ماه متوالی گذشته افزایش داده است.
تاثیر بدهی آمریکا بر طلا

« تنوع‌بخشی ذخایر چین به آنها گزینه‌های بیشتری می‌دهد که می‌تواند بر دارایی‌های عظیم این کشور از اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات متحده، در یک زمان حساس تأثیر بگذارد. زیرا آمریکا به کشورها‌ی دیگر مانند چین برای کمک به تأمین بدهی ملی عظیم خود به مبلغ ۳۴ تریلیون دلار نیاز دارد که از مجموع اقتصادهای چین، آلمان، ژاپن، هند و بریتانیا بزرگ‌تر است.

دلارها کمتر و کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند زیرا شمش درصد بیشتری از ذخایر بانک‌های مرکزی در سراسر جهان را به دست می آورد. اینگ افزود: «برای چین، طلا یک ماده معدنی حیاتی جدید است.»

در عین حال، سرمایه‌گذاران خرد چینی نیز به طور قابل توجهی بر تقاضای طلا تأثیر می‌گذارند. اینگ افزود: آسیا به یک رهبر در بازار طلا تبدیل شده است، زیرا بورس طلای شانگهای به عنوان بزرگترین فروشنده فیزیکی در جهان ظاهر شده است.

او گفت: «ما معتقدیم عدم قطعیت‌های مالی، پولی و ژئوپلیتیکی سرمایه‌گذاران را به سمت طلا به عنوان ارز جایگزین یا ذخیره کلاسیک ارزش، سوق داده است.

اینگ، در کنار چشم‌انداز صعودی خود در مورد طلا گفت که پتانسیل رشد را در بخش مواد‌ معدنی حتی با وجود افزایش هزینه‌های استخراج پیش‌بینی می‌کند

او گفت: «این گروه از نظر فاکتورهای‌ فاندامنتال (سرانه بازار/ذخایر، سود، جریان نقدی و ترازنامه) به‌ویژه در مقابل S&P 500 کمتر ارزش‌گذاری شده‌اند. ما همچنان به تولیدکنندگان ارشدی مانند Barrick و Agnico-Eagle علاقه داریم. گروه توسعه دهندگان بعدی هستند که در طی چند سال آینده معادنی مانند B2Gold، Endeavour Mining، McEwen Mining و Eldorado را وارد چرخه رقابت دنیا می‌کنند. صنایع کاوشگر معدنی زیادی وجود دارند که بسیار ارزان هستند. اما در عوض، ما بر روی آن دسته از بازیکنان با PEA یا FS پیشرفته تمرکز کرده‌ایم که احتمالاً در این بازار صعودی فعلی تأمین مالی می‌شوند.»

توضیح اضافه:

پترویوان (به انگلیسی: Petroyuan) عنوانی است که به اقدام چین نسبت به، انتخاب «یوان» در معاملات نفت به جای «پترو دلار» آمریکا اطلاق می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید