بروکر ارانته
مطالب پیشنهادی
دوره اوراق قرضه
دوره طلا
اشتراک گذاری
برچسب‌ها

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

قیمت انرژی در سال ۲۰۲۲ در برخی از کشورها به بالاترین سطوح تاریخی خود رسیده است. با شروع تهاجم روسیه به اوکراین که منجر به قطع زنجیره تامین انرژی جهان شد، شاهد افزایش قیمت حامل‌های انرژی نظیر بنزین، گاز و برق هستیم. خانوارها و کسب‌وکارها در بحبوحه نوسانات شدید قیمت‌ها، با قبوض بالا برای انرژی مواجه هستند. همچنین ابهامات پیرامون جنگ بسیار زیاد است و پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های گرمایش در زمستان باز هم افزایش پیدا کند.

بنزین

با توجه به پیامدهای جهانی بحران انرژی، Visual Capitalist با استفاده از پایگاه داده GlobalPetrolPrices.com، هزینه‌های انرژی را برای خانوارهای کشورهای مختلف به صورت یک اینفوگرافی نشان داده است. در زیر اینفوگرافی قیمت جهانی بنزین را مشاهده می‌کنید.

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

طبق این داده‌ها، خانوارهای هنگ‌کنگی با میانگین ۱۱.۱۰ دلار به ازای هر گالن، بالاترین قیمت را برای بنزین می‌پردازند که بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است. مالیات‌های بالا و هزینه‌های سنگین برای اجاره جایگاه‌های سوخت از جمله عوامل بالا بودن قیمت بنزین در هنگ‌کنگ است.

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

جمهوری آفریقای مرکزی نیز هزینه بنزین بالایی دارد. در این کشور رانندگان برای هر گالن بنزین باید به طور متوسط ۸.۶۰ دلار بپردازند. این کشور به عنوان یک وارد‌کننده بنزین، از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین، فشارهای شدیدی را برای تامین سوخت خودروهای مورد نیاز خود متحمل شده است.

خانوارهای ایسلندی، نروژی و دانمارکی نیز بالاترین هزینه‌ها را برای بنزین در اروپا می‌پردازند. در اروپا تورم ماه سپتامبر به دلیل بحران انرژی به ۱۰ درصد رسید که یکی از بالاترین سطوح طی دهه‌های اخیر بود.

برق

با این حال بنزین تنها محصولی نیست که با افزایش شدید قیمت مواجه بوده است. قیمت برق نیز افزایش شدیدی پیدا کرده است.

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

در حال حاضر بالاترین قیمت‌ها برای برق توسط اروپاییان پرداخت می‌شود. قیمت برق در بسیاری از کشورهای اروپایی بیش از دو یا سه برابر میانگین جهانی است. همچنین در خود اروپا نیز خانوارهای کشورهایی مانند دانمارک، آلمان و بلژیک تقریبا دو برابر کشورهایی مانند یونان و فرانسه برای دریافت برق هزینه می‌کنند.

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲، قیمت برق خانگی در اتحادیه اروپا نسبت به سال قبل ۳۲ درصد افزایش یافته است.

در ایالات متحده، قیمت برق مصرفی سالانه در مقایسه با سپتامبر سال گذشته نزدیک به ۱۶ درصد افزایش داشته که بالاترین جهش در بیش از ۴ دهه گذشته است. با این حال خانوارهای آمریکایی به دلیل اینکه ایالات متحده به صورت خالص صادرکننده انرژی است، از اختلالات عرضه در اثر جنگ روسیه و اوکراین در امان هستند.

گاز طبیعی

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

در مورد گاز طبیعی فقط کافی است بگوییم که از ۱۰ کشوری که بالاترین قیمت برای گاز طبیعی را پرداخت می‌کنند، ۸ کشور در اروپا هستند. به طوری که قیمت گاز طبیعی در اروپا، یک سال پس از حمله روسیه به اوکراین نزدیک به ۶ برابر شده است.

کدام کشورها بیشترین هزینه را برای انرژی می‌پردازند؟

خبر خوب برای اروپاییان این است که فصل پاییز نسبتا گرم بود که منجر به کاهش ۲۲ درصدی تقاضای گاز طبیعی در اکتبر امسال نسبت به سال گذشته شد. این کاهش تقاضا ریسک کمبود گاز در اواخر زمستان را کاهش می‌دهد.

خارج از اروپا، کشور برزیل علیرغم اینکه نیمی از تقاضای داخلی خود را تولید می‌کند، اما چهارمین کشور با بالاترین قیمت گاز در جهان است. تقاضای بالا برای پخت‌وپز توسط خانوارهای کم‌درآمد این کشور یکی از چالش‌های بزرگ سیاست‌گذاران برزیلی است، به طوری که قیمت گاز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ماه اکتبر به یک موضوع کلیدی تبدیل شد.

در آسیا نیز سنگاپور بالاترین قیمت گاز را در اختیار دارد. این کشور وابستگی شدیدی به واردات گاز از طریق خط لوله و تانکرهای حمل سوخت دارد که منجر به آسیب‌پذیری آن در مواجهه با شوک‌های قیمتی شده است.

از ماه دسامبر، ورود تمام محموله‌های نفت خام از روسیه به اروپا متوقف خواهد شد. این مساله احتمالا منجر به افزایش قیمت بنزین در زمستان و سال ۲۰۲۳ می‌شود. تحلیل‌های EIA نشان می‌دهد که اگر روسیه به طور کامل عرضه را متوقف کرده و تقاضا کاهش نیابد، ذخایر گاز اروپا تا ماه فوریه به ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت.

از آنجایی که اروپا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای انرژی روسیه است، تقاضای بیشتری در بازار سوخت ایجاد خواهد شد که این مساله قیمت انرژی را در ماه‌های آینده افزایش می‌دهد.

با این همه بانک جهانی در پیش‌بینی خوشبینانه‌ای خاطر نشان کرد که قیمت انرژی در سال ۲۰۲۳، در حدود 11 درصد کاهش می‌یابد، آن هم در حالی که در سال ۲۰۲۲ و پس از جنگ روسیه و اوکراین بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته بود.

منبع: zerohedge

 

برای پیگیری دقیق وضعیت سنتیمنت بازارهای مالی، اخبار روز و فوری فارکس به کانال تلگرام UtoFX بپیوندید

بیشتر بخوانید: 

اولین نفر از اخبار و اطلاعیه ها با خبر شو

ایمیل خود را وارد نمایید تا از اطلاعیه ها و تخفیفات ما زودتر باخبر شوی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟