استراتژی هولد کردن: نگه دارید، حتی موقع طوفان!

زمان مطالعه: 10 دقیقه

استراتژی هولد کردن: نگه دارید، حتی موقع طوفان!

در دریای پرتلاطم سرمایه‌گذاری، هولد کردن مانند یک فانوس دریایی در میان طوفان عمل می‌کند. این استراتژی معاملاتی ساده اما قدرتمند، بر پایه صبر و ثبات بنا شده و به شما کمک می‌کند تا از نوسانات کوتاه ‌مدت عبور کرده و به سودهای بلندمدت دست پیدا کنید.

همچنین احتمالا اصطلاح “HODL” را در دنیای ارزهای دیجیتال شنیده‌اید. اما آیا می‌دانستید این کلمه در اصل یک غلط تایپی است؟ بله، HODL  از اشتباه در نوشتن کلمه “Hold” (نگه داشتن) به وجود آمده که در طی سال‌های اخیر به یک استراتژی سرمایه‌گذاری در دنیای ارز دیجیتال تبدیل شده است. حامیان این روش معتقدند که با وجود نوسانات شدید بازار، باید ارزهای دیجیتال را برای بلند مدت نگه داشت یا (HODL) کرد!  تا از افزایش ارزش احتمالی آن‌ها در آینده بهره‌مند شد. این دیدگاه شباهت زیادی به استراتژی هولد یا خرید و نگهداری (Buy and Hold) دارد که در بازارهای سهام و بورس اوراق بهادار هم کاربرد فراوانی دارد.

در روش هولد، سرمایه‌گذار سهام شرکت‌ها یا دارایی‌های دیگر را خریداری کرده و برای بلند مدت، فارغ از نوسانات کوتاه‌ مدت بازار، نگهداری می‌کند. طرفداران این روش بر این باورند که بازار به صورت ذاتی تمایل به رشد دارد و با صبر و حوصله می‌توان از افزایش تدریجی ارزش سهام در گذر زمان سود برد. افرادی مانند وارن بافت (Warren Buffett) و جک بوگل (Jack Bogle) از چهره‌های مطرح دنیای سرمایه‌گذاری هستند که همواره از این استراتژی برای کسب بازدهی مناسب در بلند مدت طرفداری کرده‌اند.

هولد یا هودل کردن به چه معناست؟

همان‌طور که در بالاتر توضیح داده شد هولد یا هودل کردن، به زبان ساده، به معنای نگهداری بلند مدت یک دارایی، چه سهام و چه ارز دیجیتال، است. در این روش، شما به جای معاملات روزانه و تلاش برای پیش‌بینی نوسانات کوتاه‌ مدت، بر اصول بنیادی و چشم‌انداز بلندمدت دارایی خود تمرکز می‌کنید.

هولد یا هودل کردن برای چه کسانی مناسب است؟

  • افراد با دید بلندمدت:  اگر به دنبال سودهای سریع نیستید و به آینده بازار ایمان دارید، هولد کردن برای شما مناسب است.
  • افراد با تحمل ریسک کم:  هولد کردن ریسک کمتری نسبت به معاملات روزانه دارد و برای افراد با تحمل ریسک کم ایده‌آل است.
  • افراد با مشغله زیاد: اگر وقت کافی برای معاملات روزانه ندارید، هولد کردن می‌تواند راه حلی مناسب برای شما باشد.

هولد کردن، یک استراتژی ساده اما قدرتمند است که می‌تواند به شما در رسیدن به اهدافتان در دنیای سرمایه‌گذاری کمک کند. با صبر و ثبات، و با اتکا به اصول بنیادی، می‌توانید از نوسانات کوتاه‌مدت عبور کرده و به سودهای بلندمدت دست پیدا کنید.

داستان «هودل کردن» از کجا آمد؟

باور می‌کنید یک اشتباه تایپی بتواند به یک استراتژی معاملاتی در دنیای رمزارزها تبدیل شود؟ داستان «هودل» کردن (HODLing) هم از همین‌جا شروع شد.

دوره مستر کلاس طلا

جامع‌ترین دوره آموزشی طلا

این دوره در مجموعه یوتوفارکس تهیه شده و نتیجه سال‌ها تجربه در حوزه معامله‌گری طلا و فارکس است. این دوره توسط مجموعه‌ای از معامله‌گران حرفه‌ای یوتوفارکس تهیه شده است. با خرید این دوره از تجربه چندین معامله‌گر بهره‌مند خواهید شد.

در سال ۲۰۱۳، کاربری به نام GameKyuubi در انجمن آنلاین Bitcointalk پستی را منتشر کرد. این پست پر از غلط املایی بود و از مهارت پایین او در معامله بیت‌کوین و تصمیم قاطعش برای نگه‌داشتن آن ارز دیجیتال صحبت می‌کرد.

در بخشی از این پست به یادماندنی، او با اشتباه Holding (نگه داشتن) را به صورت «HODLing» نوشته بود و فریاد می‌زد: «دارم HODL می‌کنم!»

در این پست، GameKyuubi با لحنی طنزآمیز به مهارت پایین خود در معامله بیت‌کوین اشاره می‌کند و می‌گوید به دلیل اینکه معامله‌گر خوبی نیست، تصمیم گرفته است بیت‌کوین‌هایش را نگه دارد (هودل کند). او با این کار اعتقاد دارد که می‌تواند جلوی ضررهای ناشی از معاملات ناموفق را بگیرد.

امروزه، «هودل» کردن به یک استراتژی معاملاتی برای افرادی تبدیل شده که دید بلندمدت به بازار رمزارزها دارند. آن‌ها معتقدند با وجود نوسانات شدید قیمت در این بازار، در نهایت ارزش رمزارزها در بلندمدت افزایش پیدا خواهد کرد. به همین دلیل، به جای معاملات روزانه و تلاش برای کسب سودهای کوتاه‌ مدت، ترجیح می‌دهند رمزارزهای خود را برای مدت طولانی نگهداری کنند.

قیمت بیت‌کوین و دیگر ارزهای دیجیتال شناخته ‌شده به نوسان‌های شدید معروف هستند، اما «هودلرها» حتی به افت و خیزهای بزرگ هم توجهی نمی‌کنند. آن‌ها به سادگی، هودل می‌کنند.

بر اساس اصولی که در هودل کردن وجود دارد، بهترین زمان برای هودل کردن همیشه است. یک هودلر واقعی، حتی در زمان‌های سقوط بازار یا نوسانات شدید، آنها را نگه می‌دارد. هودل کردن به یک باور ایدئولوژیک تبدیل می‌شود، باوری به آینده بلند مدت فناوری بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و جوامعی که حول آنها شکل گرفته‌اند.

اما چرا همیشه؟

چرا آکادمی ماکروترید؟

با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما تحلیل فاندامنتال بازار فارکس را در کنار سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.

عضویت رایگان

  • نوسانات کوتاه‌مدت اجتناب‌ناپذیر هستند:  بازار ارز دیجیتال به نوسانات شدید معروف است. هودلرها به جای ترس از این نوسانات، آنها را جزئی از طبیعت این بازار می‌دانند و به چشم‌انداز بلندمدت خود ایمان دارند.
  • زمان‌بندی بازار دشوار است:  پیش‌بینی دقیق زمان صعود و سقوط بازار تقریباً غیرممکن است. هودل کردن به شما کمک می‌کند تا از تلاش برای پیش‌بینی نوسانات کوتاه‌مدت و ضررهای احتمالی آن دوری کنید.
  • سود مرکب:  با هودل کردن، سودهای شما به مرور زمان به سرمایه شما اضافه شده و سود مرکب را به ارمغان می‌آورند. این سود می‌تواند در بلندمدت به ثروت قابل توجهی تبدیل شود.

آیا می‌توان سهام را هم «هودل» کرد؟

استراتژی هولد کردن: نگه دارید، حتی موقع طوفان!

اصطلاح «هودل کردن» بیشتر با دنیای ارز دیجیتال شناخته می‌شود، اما درواقع این استراتژی که بر «خرید و نگه‌داشتن» سرمایه‌گذاری برای بلند مدت تأکید دارد، به کریپتو محدود نمی‌شود.

بسیاری از سهام‌داران هم برای مدت طولانی سهام خود را «هودل» می‌کنند، هرچند نوسانات قیمت سهام معمولا به شدت کمتر از ارزهای دیجیتال است. درنتیجه، سرمایه‌گذاران سهام با استفاده از استراتژی خرید و نگه‌داشتن می‌توانند از افزایش تدریجی قیمت در بلند مدت بهره‌مند شوند و در عین حال، نوسانات شدید قیمتی را که در بازار ارز دیجیتال رایج است، تجربه نکنند.

استراتژی خرید و نگه‌داشتن: صبر، کلید موفقیت در سرمایه‌گذاری

در دنیای سرمایه‌گذاری، یک اصل کلی وجود دارد: هرچه بازه زمانی شما برای سرمایه‌گذاری طولانی‌تر باشد، بازدهی سهام یا ارز دیجیتال شما به طور کلی بیشتر از سایر دارایی‌ها مانند اوراق قرضه خواهد بود. البته بحث‌هایی در مورد برتری استراتژی هولد نسبت به استراتژی معاملات کوتاه مدت وجود دارد. هر دو طرف استدلال‌های درستی دارند، اما استراتژی هولد مزایای مالیاتی هم به همراه دارد. چرا که با نگه ‌داشتن بلند مدت سهام، می‌توانید از به تعویق انداختن مالیات بر سود سرمایه‌گذاری بهره‌مند شوید.

وقتی شما سهام یک شرکت را می‌خرید، در واقع بخشی از مالکیت آن شرکت را به دست می‌آورید. این مالکیت مزایایی برای شما دارد، از جمله حق رأی در تصمیمات شرکت و سهمی از سود آن در صورت پیشرفت شرکت.

سهامداران، به عنوان تصمیم‌ گیرندگان مستقیم شرکت عمل می‌کنند. تعداد آرای رأی هر سهامدار با تعداد سهامی که در اختیار دارد برابر است. سهامداران در مورد مسائل مهم شرکت مانند ادغام و تملک یا انتخاب اعضای هیئت مدیره رأی می‌دهند. سرمایه‌گذاران فعال که سهام قابل توجهی از یک شرکت را در اختیار دارند، تأثیر زیادی بر مدیریت شرکت می‌گذارند و اغلب به دنبال کسب کرسی در هیئت مدیره هستند.

سهامداران متعهد، با درک اینکه هر تغییری به زمان نیاز دارد، استراتژی هولد را در پیش می‌گیرند. آن‌ها برخلاف معامله‌گران روزانه که به دنبال سودهای کوتاه‌ مدت هستند، سهام خود را در دوران رونق (بازار گاوی) و رکود (بازار خرسی) حفظ می‌کنند. بدین ترتیب، سهامداران ریسک نهایی شکست یا پاداش قابل توجه افزایش ارزش سهام را متحمل می‌شوند.

مدیریت فعال در مقابل مدیریت غیرفعال: یک جدال همیشگی

استراتژی هولد کردن: نگه دارید، حتی موقع طوفان!

در دنیای سرمایه‌گذاری، بحث در مورد برتری مدیریت فعال در مقابل مدیریت غیرفعال همچنان داغ است. یک سرمایه‌گذار با استراتژی هولد، پیرو سبک مدیریت غیرفعال است. در صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک یا صندوق‌های قابل معامله در بورس، سبد سهام مبتنی بر یک شاخص بازار (benchmark) خاص ساخته می‌شود.

در مدیریت غیرفعال، با تغییر و بازتعادل شاخص‌ها و افزایش وزن برخی شرکت‌ها بر اساس ارزش بازار آن‌ها، میزان جابه‌جایی سهام در سبد (Turnover Rate) بسیار پایین است. در این روش، مدیران صندوق روی مسائل کلان بازار تمرکز می‌کنند و سهام تا زمانی که جزئی از شاخص باشند، نگه‌ داشته می‌شوند.

نمونه‌ای واقعی از استراتژی هولد (خرید و نگه‌داشتن)

یک نمونه از استراتژی خرید و نگه‌داشتن که می‌توانست بسیار موفق باشد، خرید سهام اپل (AAPL) است. فرض کنید یک سرمایه‌گذار در ژانویه ۲۰۰۸، ۱۰۰ سهم از این شرکت را با قیمت پایانی ۱۸ دلار برای هر سهم خریداری کرده و تا ژانویه ۲۰۱۹ آن‌ها را نگه داشته باشد. قیمت سهام در این مدت به ۱۵۷ دلار در هر سهم می‌رسد. این یعنی تقریباً ۹۰۰ درصد بازدهی فقط در طول ۱۰ سال.

منتقدان استراتژی بلندمدت می‌گویند که با این روش، سرمایه‌گذاران به جای تثبیت سود و تلاش برای زمان‌بندی دقیق بازار، با تحمل نوسانات، فرصت‌های کسب سود بیشتر را از دست می‌دهند. درست است که برخی افراد حرفه‌ای به طور مرتب با استراتژی‌های معاملات کوتاه‌مدت موفق می‌شوند، اما ریسک این روش نیز بالاتر است. موفقیت در سرمایه‌گذاری همچنین با وفاداری، تعهد به مالکیت و در ساده‌ترین حالت، پایبندی به یک موقعیت و عدم تغییر آن به دست می‌آید.

کلید موفقیت در استراتژی هولد کردن

استراتژی هولد کردن برای رسیدن به سود بلندمدت در بازار سرمایه‌گذاری مناسب است. اما برای موفقیت در این استراتژی، به چند نکته کلیدی باید توجه داشته باشید:

  • تنوع‌بخشی (Diversification): ریسک‌گریز هستید؟ پس تخم‌مرغ‌هایتان را در یک سبد نگذارید! تنوع‌ بخشی به این معناست که سرمایه‌گذاری خود را در گروه‌های مختلف دارایی، صنایع گوناگون و مناطق جغرافیایی متفاوت پخش کنید. داشتن یک سبد سهام متنوع به شما کمک می‌کند تا تأثیر نوسانات بازار، عملکرد ضعیف تک‌تک دارایی‌ها و ریسک‌های خاص را به حداقل برسانید و در نتیجه، احتمال موفقیت بلندمدت خود را افزایش دهید.
  • تقسیم‌بندی سرمایه (Asset Allocation): تقسیم‌بندی سرمایه یعنی تقسیم پول شما میان گروه‌های مختلف دارایی مانند سهام، ارز دیجیتال، اوراق قرضه و پول نقد. یک استراتژی صحیح برای تقسیم‌بندی سرمایه به شما کمک می‌کند تا ریسک و پاداش را متعادل کنید و اطمینان حاصل نمایید که سبد سهام شما با اهداف سرمایه‌گذاری و میزان ریسک‌پذیری‌تان همخوانی دارد.
  • بازگرداندن تعادل (Rebalancing): با گذشت زمان، وزن نسبی دارایی‌های مختلف در سبد سهام شما ممکن است تغییر کند. بازگرداندن تعادل به این معناست که با خرید و فروش سهام‌های خاص، وزن دارایی‌های مختلف در سبد سهام خود را مجدداً تنظیم کنید تا با تقسیم‌بندی اولیه سرمایه‌تان مطابقت داشته باشد. بازگرداندن منظم تعادل برای سرمایه‌گذاران با استراتژی هولد کردن ضروری است، زیرا به آن‌ها کمک می‌کند تا در مسیر اهداف سرمایه‌گذاری خود باقی بمانند، ریسک را مدیریت کنند و از وابستگی بیش از حد به گروه‌های دارایی یا بخش‌های خاصی از بازار جلوگیری کنند.
  • بازه زمانی (Time Horizon): بازه زمانی یعنی مدت زمانی که انتظار دارید پول خود را در قالب سرمایه‌گذاری نگه دارید. داشتن یک افق زمانی طولانی‌تر به شما این امکان را می‌دهد تا نوسانات کوتاه‌ مدت بازار را پشت سر بگذارید و بر رشد بلند مدت تمرکز کنید. بنابراین، بازه زمانی یک عامل کلیدی در موفقیت استراتژی هولد کردن به شمار می‌رود.
  • تحمل ریسک (Risk Tolerance): چقدر ریسک‌پذیر هستید؟ درک میزان تحمل ریسک برای سرمایه‌گذاران با استراتژی هولد کردن بسیار مهم است. این عامل می‌تواند بر تصمیمات شما در مورد تقسیم‌بندی سرمایه، تنوع‌بخشی و بازگرداندن تعادل تأثیر بگذارد و تضمین کند که سبد سهام شما با سطح آسایش شخصی و اهداف سرمایه‌گذاری‌تان همسو است.

مقایسه استراتژی خرید و نگه‌داشتن با سایر روش‌های سرمایه‌گذاری

استراتژی هولد کردن تنها یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری است. بیایید ببینیم این استراتژی با سایر روش‌های رایج چه تفاوت‌هایی دارد:

  1. معامله‌گری روزانه (Day Trading)

به زبان ساده، دی تریدینگ یعنی خرید و فروش مکرر سهام، ارز، یا دارایی‌های دیگر به امید کسب سود از نوسانات‌ قیمت. در حالی که این روش می‌تواند سود بیشتری نسبت به نگه‌داشتن بلندمدت (خرید و نگه‌داری) داشته باشد، اما ریسک آن هم به دلیل خرید و فروش‌های زیاد و نیاز به تحلیل مداوم بازار، بالاتر است.

  1. معاملات باینری آپشن:

باینری آپشن به معنای پیش‌بینی حرکات بازار و خرید یا فروش دارایی‌ها بر اساس زمان است. مشکل اصلی باینری آپشن در این است که غیر از پیش‌بینی‌های دقیق، مؤلفه زمان هم به آن اضافه می‌شود. علاوه بر این، شامل هزینه‌های معاملاتی بالاتر، ریسک بیشتر و احتمال ضرر قابل توجه می‌شود.

  1. سرمایه‌گذاری بنیادی:

سرمایه‌گذاری بنیادی بر این اصل استوار است که قیمت یک دارایی همیشه با ارزش واقعی آن (ارزش ذاتی) مطابقت ندارد. گاهی اوقات، به دلیل نوسانات بازار یا عوامل دیگر، قیمت آن دارایی از ارزش واقعی آن پایین‌تر می‌آید. سرمایه‌گذاران بنیادی در تلاش‌اند این دارایی‌های باارزش اما کم‌بها را شناسایی کنند و آن‌ها را خریداری نمایند. با گذشت زمان و با آشکار شدن ارزش واقعی این دارایی‌ها، قیمت آن‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند و سرمایه‌گذاران سود خوبی به دست می‌آورند. در ارزهای دیجیتال، ارز شیبا مثال مناسبی برای این مورد است.

  1. سرمایه‌گذاری سود تقسیمی

سرمایه‌گذاری سود تقسیمی یک استراتژی سرمایه‌گذاری است که بر سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی که به طور منظم سود تقسیمی به سهامداران خود پرداخت می‌کنند تمرکز دارد. این نوع سرمایه‌گذاری به شما جریان ثابتی از درآمد را ارائه می‌دهد که می‌تواند به عنوان منبع درآمد مکمل یا برای تامین هزینه‌های زندگی شما استفاده شود.

سرمایه‌گذاری سود تقسیمی با هولد کردن تفاوت دارد. در استراتژی هولد کردن ، تمرکز بر رشد قیمت سهام یا ارز دیجیتال در بلند مدت است. اما در سرمایه‌گذاری سود تقسیمی، تمرکز بر دریافت سود نقدی در کوتاه‌ مدت و بلند مدت است.

مزایای استراتژی خرید و نگهداری

استراتژی هولد کردن: نگه دارید، حتی موقع طوفان!

این استراتژی مزایای قابل توجهی برای سرمایه‌گذاران بلند مدت به همراه دارد. بیایید به برخی از این مزایا نگاهی بیندازیم:

۱. رشد سرمایه در بلند مدت:

بازار سهام به طور کلی در طول تاریخ روندی صعودی داشته است. با استفاده از استراتژی هولد کردن ، سرمایه‌گذاران می‌توانند از اثر مرکب بهره‌مند شوند. در اثر مرکب، سود سهام دوباره سرمایه‌گذاری می‌شود و خود این سود نیز سود ایجاد می‌کند و به مرور زمان سرمایه شما را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

۲. کاهش هزینه‌های معاملات:

در استراتژی هولد کردن ، چون خرید و فروش زیادی انجام نمی‌شود، هزینه‌های معاملاتی به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. این موضوع باعث می‌شود که سود نهایی شما بیشتر شود.

۳. مزایای مالیاتی:

نگه داشتن دارایی‌ها برای مدت طولانی، از نظر مالیاتی نیز به شما سود می‌رساند. در اغلب کشورها، مالیات بر سودهای بلند مدت از مالیات بر سودهای کوتاه‌ مدت کمتر است. همچنین، با نگه‌ داشتن دارایی‌ها، شما می‌توانید پرداخت مالیات را به تعویق بیندازید و اجازه دهید سرمایه شما بدون کسر مالیات رشد کند.

۴. رویکردی ساده و غیرفعال:

استراتژی هولد کردن ، رویکردی ساده و غیرفعال برای سرمایه‌گذاری است. شما نیازی به صرف زمان زیاد برای تحلیل‌های پیچیده بازار یا پیش‌بینی نوسانات کوتاه ‌مدت ندارید. تنها کافی است روی اهداف بلندمدت خود تمرکز کنید و اجازه دهید سرمایه شما در طول زمان رشد کند.

۵. اجتناب از اشتباهات در پیش‌بینی بازار:

پیش‌بینی کوتاه ‌مدت بازارهای مالی بسیار دشوار است و حتی برای متخصصان نیز کار آسانی نیست. با استفاده از استراتژی هولد کردن ، تمرکز شما بر روندهای بلند مدت بازار است و کمتر تحت تأثیر نوسانات کوتاه ‌مدت قرار می‌گیرید.

معایب استراتژی خرید و نگهداری

در کنار مزایا، استراتژی هولد کردن معایبی نیز دارد که باید در نظر بگیرید:

۱. از دست دادن فرصت‌های کوتاه‌ مدت:

با تمرکز بر بلندمدت، ممکن است فرصت‌های سودآوری کوتاه‌ مدت را از دست بدهید. البته، به خاطر داشته باشید که پیش‌بینی این فرصت‌ها نیز کار ساده‌ای نیست.

۲. ریسک عملکرد ضعیف:

بازار همیشه صعودی نیست و ممکن است دوره‌هایی از رکود را تجربه کند. در این شرایط، استراتژی هولد کردن ممکن است عملکرد ضعیف‌تری نسبت به استراتژی‌های فعالانه داشته باشد.

۳. انعطاف‌پذیری کم:

با استفاده از استراتژی هولد کردن ، امکان تغییر سریع سبد سهام در واکنش به تغییرات بازار یا شرایط شخصی شما محدود می‌شود. این عدم انعطاف‌پذیری ممکن است بر عملکرد بلندمدت سبد سهام شما تأثیر بگذارد.

۴. چالش‌های احساسی:

حفظ آرامش در دوره‌های نوسان شدید بازار یا عملکرد ضعیف سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند دشوار باشد. با استراتژی هولد کردن ، باید انضباط داشته باشید و در برابر وسوسه فروش دارایی‌ها در زمان افت بازار مقاومت کنید.

۵. ریسک تورم:

تورم به مرور زمان ارزش پول را کاهش می‌دهد. این موضوع می‌تواند بر بازده واقعی سرمایه‌گذاری شما در استراتژی خرید و نگه داری تأثیر بگذارد. بنابراین، برای مقابله با این ریسک، باید سبد سرمایه خود را به درستی متنوع کنید.

سخن پایانی

تصور کنید درختی را می‌کارید و به آن رسیدگی می‌کنید. با گذشت زمان، این درخت تنومند شده و سایه گستر می‌گردد. سرمایه‌گذاری به روش هولد کردن نیز شبیه کاشتن یک درخت است.

استراتژی هولد کردن ، روشی است که در آن شما سهام، ارز دیجیتال یا دارایی‌های دیگر را خریداری کرده و برای مدت طولانی، فارغ از نوسانات کوتاه‌ مدت بازار، آن‌ها را نگه می‌دارید. این استراتژی بر این باور استوار است که در گذر زمان، بازار بازدهی مثبتی خواهد داشت و ارزش دارایی‌های شما افزایش می‌یابد.

در دنیای ارزهای دیجیتال، اصطلاحی به نام «HODL» وجود دارد که مخفف عبارت «نگه داشتن» است. این اصطلاح بیانگر استراتژی نگه‌داری از ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین در برابر نوسانات شدید بازار است. شباهت این استراتژی با هولد کردن در بازارهای سرمایه‌گذاری، نشان می‌دهد که صبر و تحمل، کلید موفقیت در هر دوی آن‌هاست.

پس اگر رویای ثروت و آینده‌ای مالی مطمئن را در سر دارید، استراتژی خرید و نگهداری می‌تواند لاک‌پشت کند اما مطمئن شما در مسیر رسیدن به اهدافتان باشد. فراموش نکنید که در این مسیر، مشاوره با متخصصان مالی می‌تواند چراغ راه شما باشد.

آیا استراتژی خرید و نگهداری برای همه مناسب است؟

این استراتژی برای طیف وسیعی از سرمایه‌گذاران مناسب است، اما برای همه افراد ایده‌آل نیست. اگر به دنبال کسب سودهای کوتاه‌مدت هستید یا ریسک‌پذیری بالایی دارید و به دنبال بازدهی‌های بیشتر هستید، شاید این استراتژی برای شما مناسب نباشد. خرید و نگه‌داری برای کسانی که دیدگاه زمانی بلند مدت دارند، ریسک‌پذیری پایینی دارند و زمان یا علاقه‌ای برای مدیریت فعالانه‌ سرمایه‌گذاری‌هایشان را ندارند، بسیار مناسب است.

HODL یعنی چه؟

HODL مخفف کلمه "HOLD" نیست! این غلط املایی در یک پست آنلاین توسط یک سرمایه‌گذار اولیه بیت‌کوین نوشته شده است. اما با گذشت زمان، HODL به اصطلاحی برای "نگه داشتن" در دنیای ارزهای دیجیتال تبدیل شده است. طرفداران HODL، شبیه به سرمایه‌گذاران با استراتژی هولد کردن در بازار سهام، به حفظ دارایی‌های دیجیتال خود و نفروختن آن‌ها، فارغ از نوسانات بازار، افتخار می‌کنند.

تفاوت HODL با استراتژی خرید و نگهداری چیست؟

هیچ تفاوتی بین HODL کردن یک ارز دیجیتال و استراتژی هولد کردن وجود ندارد. شما می‌توانید سهام یک شرکت را با وجود نوسانات آن HODL کنید، زیرا به موفقیت آینده شرکت اعتقاد دارید. به طور مشابه، می‌توانید یک ارز دیجیتال را برای مدت نامحدود، با وجود تغییرات قیمتی متعدد، HODL کنید، زیرا اعتقاد دارید که آن ارز دیجیتال در آینده عملکرد خوبی خواهد داشت.

ترتیبی که یوتوفارکس برای خواندن مطالب سری استراتژی معاملاتی به شما پیشنهاد می‌کند:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

عضویت در کانال سیگنال فارکس

جهت عضویت در تلگرام پیام ارسال کنید.