تحریم شرکت‌های هنگ کنگی و اماراتی توسط آمریکا

زمان مطالعه: 2 دقیقه

طلا روسیه

وزارت خزانه داری ایالات متحده اعلام کرد که آمریکا روز چهارشنبه چندین شرکت هنگ کنگی را تحریم کرده است. از جمله این شرکت‌ها، شرکت VPower Finance Security بود که به تجارت طلای تولید شده توسط یک معدنچی روسی که قبلاً تحریم شده بود، کمک کرده است.

در فهرست تحریم‌های جدید، واشنگتن به دنبال افزایش فشار بر مسکو به دلیل جنگ علیه اوکراین بود و دسترسی روسیه به حمایت کشورهای ثالث را هدف قرار داده است. وزارت خزانه داری اعلام کرد که شرکت‌های خارجی که به اقتصاد جنگی روسیه کمک می‌کنند اکنون با ریسک تحریم‌های بیشتری روبرو هستند.

در بیانیه‌ای اعلام شد که فهرست روز چهارشنبه شامل یک شبکه فراملی است “که در حال پول شویی طلا برای یک تولیدکننده طلا روسیه است”.

در بیانیه افزوده شد که این شرکت، پولیوس، شرکت استخراج طلا روسی، است. واشنگتن در سال ۲۰۲۳ پولیوس، بزرگترین معدن طلا در روسیه و شماره چهار جهان را تحریم کرد.

بر اساس این بیانیه، یکی از کارمندان پولیوس و همکارش در هنگ‌کنگ طرحی را اجرا می‌کردند که «به موجب آن پرداخت‌های حاصل از فروش طلای منشأ روسی را به ارزهای فیات و رمزارزها از طریق شرکت‌های مستقر در امارات متحده عربی و هنگ‌کنگ تبدیل می‌کردند».

به گفته وزارت خزانه داری، این طرح از شرکت‌های هنگ کنگی Holden International Trading Limited و Taube Precious HK Limited برای تغییر مسیر دادن به پرداخت‌ها  به شرکت‌ Red Coast Metals Trading DMCC در امارات متحده عربی استفاده می‌کرد تا پرداخت‌های حاصل از فروش طلا در منشا روسیه را پنهان کنند.

علاوه بر این، این طرح شامل شرکت VPower Finance Security Hong Kong Limited مستقر در هنگ کنگ برای انتقال طلای منشأ روسیه می‌شده است.

هیچ کدام از این شرکت‌ها به درخواست رویترز برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

انجمن بازار شمش لندن (LBMA)، یک نهاد صنعتی، در بیانیه‌ای اعلام کرد که عضویت VPower Finance Security در LBMA را لغو کرده است.

روسیه بعد از چین دومین معدن بزرگ طلای جهان است. به گفته موسسه مشاوره متالز فوکوس (Metals Focus)، این شرکت در سال ۲۰۲۳ ۳۲۱.۸ تن یا ۸.۸% از تولید جهانی معادن را تولید کرده است.

مسکو مدت کوتاهی پس از تهاجم کامل به اوکراین در سال ۲۰۲۲، افشای جزئیات صادرات و واردات خود را متوقف کرد، اما بخشی از عرضه‌هایش هنوز از طریق داده‌های کشورهای خریدار محصولات روسی قابل مشاهده است.

بر اساس داده‌های شرکت ارائه دهنده داده Trade Data Monitor (TDM)، هنگ کنگ تا سال ۲۰۲۳ بزرگترین واردکننده طلا از روسیه بود. این داده‌ها واردات طلای امارات از روسیه را ردیابی نمی‌کند.

منبع: investing

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید