۱۵ راه برای از دست دادن سرمایه در بازار

زمان مطالعه: 3 دقیقه

15 راه برای از دست دادن سرمایه در بازار

در دنیای سرمایه‌گذاری، معمولا توصیه‌های زیادی برای موفقیت وجود دارد، اما کمتر کسی به این موضوع توجه می‌کند که چه کارهایی نباید انجام داد. در اینجا چند روش برای اشتباه کردن در سرمایه‌گذاری آورده شده است:

چرا آکادمی ماکروترید؟

با عضویت در آکادمی ماکروترید، شما تحلیل فاندامنتال بازار فارکس را در کنار سیگنال، آموزش و گفتگو با تحلیلگران و اعضای آکادمی دریافت خواهید کرد.

عضویت رایگان

  1. فکر کنید که از بازار باهوش‌تر هستید. سرمایه‌گذاری را ساده بگیرید و فکر کنید که فریب‌دادن بازار خیلی سخت نیست و مطمئناً، شما از خرد جمعی میلیون‌ها سرمایه‌گذار دیگر باهوش‌تر هستید.
  2. سعی کنید بازار را پیش‌بینی کنید. به طور مداوم سعی کنید زمان‌بندی ورود و خروج را در بازار پیش بینی کنید. زمانی که به نظر می‌رسد بازار در وضعیت خوبی است، تمام سرمایه‌تان را وارد کنید. زمانی که اوضاع مشکوک به نظر می‌رسد، از بازار خارج شوید. به طور مداوم وارد و خارج شوید تا ثروتمند شوید. هر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد.
  3. به دنبال عملکرد بالا باشید. دنباله‌رو اخبار داغ باشید. با مدیر صندوقی که رسانه‌های مالی به‌تازگی عاشقش شده‌اند، سرمایه‌گذاری را شروع کنید. نکات مربوط به داغ‌ترین سهم های بازار را دنبال کنید. اما واقعیت این است که هیچ شانسی در عملکرد کوتاه‌مدت وجود ندارد. همه چیز مهارت است.
  4. با گذشته مبارزه کنید. روی مسائلی سرمایه‌گذاری کنید که به تازگی به وجود آمده‌اند و پس از سقوط‌های بزرگ، به دنبال سرمایه‌گذاری باشید.
  5. از میلیاردرها مشاوره بگیرید. زمانی که میلیاردرها به تلویزیون می‌روند یا نظراتشان را درباره بازارها یا اقتصاد به اشتراک می‌گذارند، به طور مستقیم با شما صحبت می‌کنند. آنها شرایط مالی، تحمل ریسک و افق زمانی شما را می‌دانند. آنها دقیقاً همان استراتژی سرمایه‌گذاری شما را دنبال می‌کنند. آنها هرگز نظرشان را تغییر نمی‌دهند یا بیانیه‌هایی به رسانه‌های مالی نمی‌دهند که واقعاً به آن‌ها باور نداشته باشند. چه آسیبی به ما وارد می‌شود اگر آپشن‌ها را مثل جورج سوروس یا استنلی دراکنمیلر بخرید؟ میلیاردرها هم مثل ما هستند!
  6. به جای کسب سود، نگران درست بودن باشید. بیشتر از آنکه به نتایج توجه کنید، به برتری فکری اهمیت بدهید. شما نیازی به نگرانی درباره عملکرد سرمایه‌گذاری ندارید وقتی می‌توانید درباره بدهی‌های دولتی شکایت کنید و به سیاستمداران اعتراض کنید.
  7. پرتفوی خود را با بهترین کلاس‌های دارایی مقایسه کنید. نگران باشید که همیشه یک نوع دارایی بهتر از بقیه عمل می‌کند. وقتی همیشه یک کلاس دارایی، استراتژی یا یک بخش در بازار سهام عملکرد بهتری دارد، چه اهمیتی دارد تنوع‌بخشی به پرتفوی شخصی؟ روزها به این موضوع فکر کنید که چرا پول بیشتری در کلاس دارایی با بهترین عملکرد کوتاه‌مدت ندارید. سپس تمام پولتان را در یک دارایی یا بخش با بالاترین بازده سرمایه‌گذاری کنید. این استراتژی را به طور مداوم تکرار کنید. بالاخره باید کار کند، درست است؟
  8. عملکرد ضعیف خود را به بانک مرکزی نسبت دهید. موفقیت‌ها را به مهارت خود و شکست‌ها را به بانک مرکزی نسبت دهید.
  9. به نوسانات کوتاه‌مدت اهمیت دهید. هیچ‌کس وقت برای بررسی دورنمای بلندمدت ندارد. مسیر ثروتمند شدن در بازارها از دنبال‌کردن داده‌های اقتصادی، انتشار گزارش درآمد شرکت‌ها، تیترها، اخبار مالی و نظریه‌های توطئه دیوانه‌وار در رسانه‌های اجتماعی می‌آید. شما باید در این مسائل به‌روز بمانید تا بتوانید در لحظه واکنش نشان دهید. انگار که بازار این مسائل را در قیمت‌ها لحاظ نمی‌کند.
  10. در بازارهای نزولی، همه چیز را بفروشید. در زمان‌های بد بازار، سریع همه سهم‌های خود را بفروشید و منتظر بمانید تا یک کف ایدئال را مجدد برای ورود انتخاب کنید. چقدر این کار سخت است؟
  11. فکر کنید که وارن بافت بعدی هستید. فقط با خواندن چند کتاب، فکر کنید که می‌توانید انتخاب‌های سرمایه‌گذاری خوبی داشته باشید.
  12. به نوسانات بازار بیش از حد واکنش نشان دهید. نوسانات ترسناک است. به وحشت بیفتید. پرتفوی خود را تغییر دهید. تخصیص دارایی خود را رها کنید و تنوع بخشی را فراموش کنید. وقت برای تفکر انتقادی نیست. ابتدا عمل کنید، بعد فکر کنید.
  13. همیشه بدبین باشید. به جای خوش‌بینی، به منفی‌نگری عادت کنید و همیشه فکر کنید که اوضاع بد است. خوش‌بینی برای افراد ساده‌لوح است. همه چیز همیشه بد است. دنیا در حال فروپاشی است. چه دلیلی برای سرمایه‌گذاری در جهنم فعلی وجود دارد؟
  14. فکر کنید سرمایه‌گذاری خسته‌کننده است و فقط سفته‌بازی کنید. به جای تلاش برای سرمایه‌گذاری بلندمدت، فقط به دنبال سودهای سریع و کوچک باشید.
  15. سعی کنید یک‌شبه ثروتمند شوید. فراموش کنید که اهداف بلندمدت دارید و تا جایی که ممکن است ریسک کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ثروتمند شوید؟

ترتیبی که یوتوفارکس برای خواندن مطالب سری مبانی روانشناسی معامله گری به شما پیشنهاد می‌کند:
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید